FÖR SJÄLVVERKSAM:

Beställ Rotstop

LÄS DETTA FÖRST!

Viktig information vid beställning av 10 grams förpackning:
239:-/förpackning. Frakt tillkommer. Vi skickar Rotstop med brevporto och detta skickas alltid från vårt lager senast nästa arbetsdag efter beställning.

Praktisk förpackning för självverksamma. 1 gram blandas i 1 liter vatten och räcker till behandling av 1 kvm stubbyta. 1 förpackning räcker till behandling av 10 kvm stubbyta.

Beställ Rotstop S Gel, 10 gram

Mängd

Användare

Fr o m den 1 maj 2022 kräver Kemikalieinspektionen att den som använder Rotstop S Gel måste ha genomfört Jordbruksverkets e-utbildning ”Behandling av stubbar mot rotröta”. Erhållet utbildningscertifikat är personligt och ger rätt att hantera och använda klass 2L produkter vid stubbehandling. För att Interagro Skog AB ska kunna sälja/leverera produkt till er så behöver vi namn och personnummer på den skördarförare, med godkänd utbildning, som kommer att hantera produkten.

Mottagare

Om annat än beställarens namn

Faktureringsadress, om annan än ovan

Observera att beställningar inte fungerar med äldre versioner av webbläsare/browser, som t ex Explorer eller Windows XP. Vi rekommenderar därför, inte minst av säkerhetsskäl och funktionalitet, en uppdatering till senare versioner av t ex Microsoft Chromium Edge, Google Chrome, Apple Safari eller Mozilla Firefox.
Scroll to Top