Vi söker säljare.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett litet företag med en stark utveckling. Du tycker om att arbeta självständigt, är flexibel och trivs med kundkontakter och att göra affärer. Rådgivning till kunderna utgör en stor del av arbetet och det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs med långvariga kundrelationer.

Utöver det direkta säljarbetet omfattar arbetet deltagande på mässor, utbildning av entreprenörer och andra kundrelaterade aktiviteter. Arbetet innebär periodvis en hel del resor med övernattningar.

Lämplig bakgrund för tjänsten är jägmästar- eller skogsmästarutbildning, eller motsvarande utbildningsnivå. Du får gärna vara nyutexaminerad och boende i Götaland. Erfarenhet som exempelvis säljare inom skoglig verksamhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan till: walde@interagroskog.se så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa:
Carl Magnus Walde, tel 070-608 94 83 eller Pontus Svinhufvud, tel. 070-608 94 53.

Interagro Skog AB levererar preparat mot rotröta, viltskador och snytbaggeskador. Produkterna är huvudsakligen biologiska eller mekaniska. Våra kunder är skogsbolag, plantskolor och enskilda skogsägare. Våra produkter utvecklas alltid i samarbete med forskare och praktiker. Hela vårt sortiment är anpassat till olika certifieringsformer och övriga behov. Alla våra produkter tillverkas av ISO-certifierade anläggningar. Sedan 2010 är Interagro Skog AB medlem i FSC.
Läs mer om oss här på hemsidan.

Rulla till toppen